Friday, September 4, 2009

OECD upgrades global economic outlook

A recovery in the world’s economy now looks likely to come earlier than had been expected just a few months ago, although the return to normal conditions is likely to be slow and protracted, according to the Organisation for Economic Co-operation and Development.

Read the full article here.

Waarom verbod op het dragen van een boerka waardeloos is

Het dragen van een boerka moet verboden worden: volgens de Franstalige liberaal Christine Defraigne bestaan daar redenen te over voor. De MR-politica diende in de Senaat een wetsvoorstel in, waarin ze de argumenten voor een boerkaverbod op een rijtje zet. En het zijn er inderdaad nogal wat.
Lees het volledige artikel hier.

'België is uit recessie'

Volgens berekeningen van KBC groeit de Belgische economie opnieuw.

Lees het volledige artikel hier.

Bijna 1.000 jobs weg in een week tijd

De zomervakantie is nog maar net voorbij of het regent volop ontslagen. Na amper een week staat de teller al op een verlies van 940 jobs.
Lees het volledige artikel hier.

Tot derde minder hartinfarcten sinds rookverbod

Er zijn in Europa een kwart tot een derde minder mensen met een hartinfarct sinds het rookverbod in openbare gebouwen van kracht is. Hartspecialisten pleiten voor een uitbreiding van de wetgeving.
Lees het volledige artikel hier.

20,6% de chômeurs à Bruxelles

Lisez l'article complet ici.

Taux : pas de hausse en vue

La Banque centrale européenne a laissé ses taux directeurs inchangés. L'institution monétaire a revu ses prévisions à la hausse mais reste prudente.
Lisez l'article complet ici.